Το LAF LAB συνδυάζει διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαντασία, δημιουργική απασχόληση & εκπαίδευση. Πραγματοποιήστε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στον πρωτότυπο, εναλλακτικό και διαδραστικό πολυχώρο μας, όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά περνούν ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές παίζοντας με τους φίλους τους.

Κάθε παιδικό πάρτυ είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς και προσπαθούμε να το προσαρμόσουμε, πάντα, στις προσδοκίες του παιδιού, με δημιουργικό και ξεχωριστό τρόπο. Γενέθλια, γιορτές, συναντήσεις με συμμαθητές και φίλους, όποιος κι αν είναι ο λόγος για πάρτυ, ο χώρος του LAF LAB σας περιμένει. Με standard πακέτα ή με πακέτα tailor made, ο χώρος μας προσφέρει στα παιδιά συναρπαστικές στιγμές. Αντίστοιχης σημασίας είναι και η φροντίδα της μέλλουσας μαμάς.

Στο LAF LAB πραγματοποιούνται μαθήματα prenatal yoga. Η prenatal yoga βοηθάει πολύ στη ψυχική ισορροπία, προσφέρει αναζωογόνηση, ενδυνάμωση και ευεξία και οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο, ώστε να βοηθούν στο να υπάρξει ένας τοκετός χωρίς πόνους και προβλήματα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται ειδικές αναπνοές για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και δίνονται πολλές πληροφορίες για το φυσικό τοκετό, τον θηλασμό και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τη μέλλουσα μαμά.

PHOTO GALLERY

Δείτε φωτογραφίες από τα πάρτι μας!

to top button