ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

xamogela1

ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

To εργαστήρι LAF LAB είναι ένα όνειρο πολλών χρόνων που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Kινητήριος δύναμή μας είναι ο σεβασμός και η αγάπη για τα παιδιά. Στο LAF LAB αποσκοπούμε στην ευτυχία των παιδιών μέσα από την βιωματική μάθηση και το παιχνίδι.

Ίσως να μην γνωρίζετε την Μαρία Μοντεσσόρι αλλά εκείνη στάθηκε η αφορμή για τη μελέτη των σύγχρονων εκπαιδευτικών συστημάτων όπου καλλιεργούνται όλες οι εκφραστικές και αντιληπτικές ικανότητητες των παιδιών. Η ίδια πίστευε στα ίδια τα παιδιά και στις ικανότητές τους να αναπτυχθούν μόνα τους. Είναι εκείνη που «δίδαξε στα παιδιά την αγάπη για τη μάθηση και στους μεγάλους την αγάπη για το κάθε παιδί». Αυτό θα προσπαθήσει και η ομάδα μας να κάνει με σεβασμό στην διαφορετικότητα του κάθε μικρού μας φίλου.

Σκοπός του LAF LAB είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών, η ευαισθητοποίηση για τις τέχνες, η αυτενέργεια και η συμφιλίωσή τους με κανόνες αλλά και την έννοια της ομαδικότητας. Και όλα αυτά με βασικό εργαλείο το παιχνίδι. Όλη η ομάδα του LAF LAB έχει ένα κοινό στόχο. Nα φεύγουν τα παιδιά χαρούμενα για όσα δημιούργησαν αλλά και με τη λαχτάρα να επιστρέψουν στον δημιουργικό κόσμο του LAF LAB.

Τα παιδιά στο LAF LAB ανακαλύπτουν νέους κόσμους, χαράζουν τον δικό τους, οργανώνουν τη σκέψη τους και εξερευνούς τους ίδιους τους εαυτούς τους.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Καλωσόρισες στο LAF LAB! Σε έναν κόσμο όπου η παιδική αθωότητα συναντά τη διασκέδαση! Το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι η εκμάθηση!

“Είναι όμορφο να προσφέρεις χαρά. Το LAF LAB είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΕΛΕΝΑ

Συνιδρυτές LafLab

separator
to top button